Машина за опаковане на малки сашета с течна паста

Машината за опаковане на сашета е чудесна машина за опаковане на малки сашета. Използва се широко за сос, кафе, зърнени храни, шампоан, доматен кетчуп, сок, конфитюр, палмово масло, вода, както и други продукти за напитки. Бързо пълнене и запечатване, Synda може да персонализира най-добрата машина за пакетиране на сашета за вас.

Машините за опаковане на сашета VKPAK са популярни за опаковане на различни стилове на сашета, като 3-странно запечатване, 4-странно запечатване, стик саше и извънземно саше. Ние сме отлични в машините за пълнене на сашета, които не се ограничават до машини за опаковане на течни торбички, машини за пълнене на сашета с гранули, машини за опаковане на сашета с прах и др.

Многофункционалните и напълно автоматични машини за опаковане на сашета VKPAK могат да реализират автоматично изработване на сашета, измерване, пълнене и запечатване, отпечатване на дата, рязане и броене. Предлагат се и пакети с лесен за разкъсване прорез и верижка.

С видове машини за опаковане на сашета, които имат различни модели на опаковане и запечатване, автоматичната машина за опаковане на сашета VKPAK е най-мощната машина за пълнене и запечатване на саше за вас.

ПодробностиПараметърВидеоПриложение
  • Тази машина има един комплект вертикално устройство за запечатване с горещ валяк, един комплект устройство за хоризонтално запечатване с горещ валяк и един комплект устройство за хоризонтално запечатване на студен валяк. Приема се ролково уплътняване: Вертикалното уплътняване е шахматна дъска с непропускливост, докато хоризонталното уплътнение е шахматна дъска (или обикновено уплътнение) с непропускливост.
  • Клиентът може да избере магнитна помпа за течност със свободен поток, помпа Hibar за равномерно вискозен продукт, бутална помпа за неравномерна вискозна течност и ротационна помпа® за непрекъснато подаване на равномерен вискозен продукт. Има три вида функции на рязане: обикновено рязане, рязане с трион и перфорация рязане. Тази машина е оборудвана и с прорез за разкъсване за удобно отваряне на чантата.
  • PLC управление, сензорен екран показва работно състояние.
  • Вертикално запечатващо устройство, задвижвано от двигател с променлива честота, реализира безстепенно регулиране на скоростта на опаковане в рамките на номиналния диапазон.
  • Хоризонталното устройство за запечатване, задвижвано от серво мотор, реализира безстепенно регулиране на дължината на торбата в рамките на номиналния диапазон. Дължината на торбата може да се настрои на сензорен екран, а регулирането на дължината е лесно и удобно.
  • Интелигентна система за контрол на позиционирането на фотоклетка с функция за автоматично позициониране на първата торба. Елиминирайте влиянието на смущенията на сигнала, причинени от необичаен модел на окото и лош печат на филма, за да осигурите стабилна работа.
  • Функция за автоматично регулиране за неефективно рязане, решаване на проблема с множество настройки за спиране на машината и загуба на филм, подобряване на работната ефективност и осигуряване на добър външен вид на торбичките.

Машина за опаковане на сашета с течна паста

ВещСпецификация
Дължина45-180 мм
ширина30-95 mm (3-странно уплътнение) 35-100 mm (4-странно уплътнение)
Капацитет на пълнене0,5-60 ml ml (g)
Скорост на опаковане100-200 бр./мин
Мощност3kw/ AC380V
Измерение1400*1000*1850 мм (Д*Ш*В)
Тегло450 кг
ТеглоPET/AL/PE, PET/PE, OPP/CPP и др. композитно фолио
Параметри на филмовата ролкаВъншен диаметър≤400; Вътрешен диаметър φ75
Стандартно устройство за пълненеМагнитна помпа/Hibar помпа/бутална помпа/роторна помпа
Стандартен метод на рязанеОбикновено рязане, рязане с трион, рязане с перфорация
Устройство по изборТермичен принтер, принтер, сензор за ниво, двуслоен бункер, бъркалка, изходен конвейер
Тази машина е предназначена за автоматично опаковане на течен, вискозен сос и материал за паста, тя уплътнява възприема метода на три или четири странични уплътнения, в зависимост от различния материал, опаковъчните материали приемат различно измервателно устройство за инжектиране в торби. Методите за отрязване могат да използват всеки от плосък нож, назъбен нож, нож за маркиране на точки като изискване. И оборудван с устройство за лесно отваряне на торбички.

Този сериен механичен пробив използва локализираща се високопроизводителна PLC система за управление с двойно преобразуване на честотата, чрез "диалог човек-машина", което прави корекциите за подмяна на продуктите лесни, точни и стабилни, английският интерфейс прави операциите по настройката прости, интуитивни и надеждни.
Машина за опаковане на течни-пасти-сашета-6