За нас

VKPAK е компания за опаковъчни машини, специализирана в производство, производство, продажби и следпродажбено обслужване. Компаниите се придържат към бизнес философията "качество на оцеляване, репутация и развитие". Произведената автоматична опаковъчна машина има характеристиките на разумен дизайн и лесна работа. Продуктите се използват широко в хранително-вкусовата, химическата, ежедневните нужди, хардуерните части и други опаковъчни индустрии. Компанията залага на духа на "добросъвестността". Пионерски и иновативен, отдаден на предоставянето на отлични машини и оборудване за опаковане, създаване на стойност за клиентите и растеж с вас.

Въз основа на принципа на „ориентиране към клиента“, ние установихме дългосрочно приятелско партньорство с нашите клиенти с модерно управление, висококачествени продукти, разумна цена, цялостно следпродажбено обслужване и добра репутация за осигуряване на качество за повечето производители разумни разходи продукти.

Компанията се ангажира да изгради екип, който има солидарност, научно разделение на труда, мълчаливо сътрудничество, органично допълване, комуникация, висок морал и по-ефективна работа. Изградете отличен екип с инициатива, мислене и сътрудничество.

Фабричен изглед

Нашия екип